12 Részes Tároló Doboz, Rendszerezési Megoldás

A 12 Részes Tároló Doboz, Rendszerezési Megoldás terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 1990 Ft - ért találja. 1990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Praktikus 12 Részes Tároló Doboza: Ideális Rendszerezési Megoldás
A praktikus tároló doboz segít rendszerezni cipőidet, és még sok más dolgot is. Rugalmassága révén könnyedén hordozható, valamint egyszerűen tárolható szekrényben vagy akár az ágy alatt is.

Funkcionális Kialakítás:
Összehajtható és Könnyen Pakolható: A nem merev kialakítás lehetővé teszi a könnyű összecsukást és szállítást.12 Különálló Rekesz: Mindegyik rekesz könnyen áttekinthető a tetején lévő átlátszó fedő révén, így mindig tudod, hogy mi hol van.
Kényelmes Méretek:
Tároló Mérete: 65 x 55cm
Rekeszek Mérete: 29 x 11 cm (Nem merev falú)
Könnyű Rendszerezés, Gyors Hozzáférés
A cipőtároló kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén átpakolj a rekeszek között, anélkül hogy kivennéd a cipőket. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg, és mindig gyorsan megtalálod a megfelelő cipőt.

Sokoldalú Használat:
A tároló doboz nem csak cipők tárolására ideális, hanem más kisebb tárgyak rendezésére is. Használhatod a gyerekszobában játékok, vagy akár a fürdőszobában törölközők tárolására is.

Könnyű, Kényelmes, Rendezett
A praktikus tároló doboz egy olyan kiegészítő, amely nem csak rendszert teremt, de megkönnyíti a mindennapjaidat is. Legyen az otthonodban vagy a munkahelyeden, ez a tároló megkönnyíti a rendszerezést.

Ean: 5999574380944 Eladó: Lumino
31139
Termékek
698
Kategóriák
209
Márkák