Camelion CR1225 Lithium Gombelem B5

A Camelion CR1225 Lithium Gombelem B5 terméket a Camelion gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 189 Ft - ért találja. 189 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Camelion CR1225 Lithium Gombelem egy kiváló minőségű, tartós és megbízható energiaforrás, amely az energiaellátást biztosítja különböző készülékeknek, például óráknak, távirányítóknak, kalkulátoroknak, és más kis elektronikai eszközöknek.

Az elem a legújabb technológiával készül, ami lehetővé teszi az akár 5 évig tartó élettartamot. Az elemek stabilitása és tartóssága nagyon fontos, különösen olyan eszközök esetében, amelyek sok energiát igényelnek, vagy hosszú ideig nem használják őket.

Az elemek 3V-os feszültséggel rendelkeznek, és az akkumulátorok hagyományos ólom-savas elemekhez vagy nikkel-kadmium elemekhez képest könnyűek és sokkal tartósabbak. Ezenkívül a gombelem nem tartalmaz higanyt vagy kadmiumot, ami környezetbarát és biztonságos energiaforrást biztosít.

A termék B5 kiszerelésben kapható, amely 5 darab CR1225-ös méretű elemet tartalmaz. Az elemek alkalmasak mindennapi használatra, és ideálisak olyan eszközökhöz, amelyek sok energiát igényelnek, vagy hosszú ideig nem használják őket.

A Camelion márkanév garantálja a termék minőségét és megbízhatóságát, és az elemek kiváló választásnak bizonyulnak mindennapi használatra, amikor fontos, hogy az eszközök hosszabb ideig működjenek, és a felhasználók megbízható és tartós energiaforrást keresnek.

A feltüntetett ár 1 db gombelem ára, minimum rendelhető 5 db elem=1 csomag

Ean: 4260033152695 Márka: Camelion Eladó: Lumino
31161
Termékek
697
Kategóriák
209
Márkák