Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A

A Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 533 Ft - ért találja. 533 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A egy kiváló minőségű, biztonságos és megbízható földelt dugvilla, amely ideális különböző elektromos készülékek csatlakoztatásához. A dugvilla kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztathassa a készülékeket a hálózati áramforrásra, miközben biztonságos és stabil kapcsolatot biztosít.

A dugvilla 16 A-es áramerősséget képes kezelni, így ideális azokhoz a készülékekhez, amelyek nagyobb áramerősségre van szükségük. A schuko kialakításnak köszönhetően a dugvilla a legtöbb európai aljzatba illeszthető, így rendkívül sokoldalú és hasznos eszköz.

A Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A nagyon könnyen használható, és a kompakt mérete miatt könnyen hordozható és tárolható. A fehér színű kialakítás elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a dugvillának, így jól mutat bármilyen környezetben.

Az egyszerű és megbízható kialakításának köszönhetően a Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt nyújt. Ha megbízható és biztonságos földelt dugvillát keres, a Dugvilla Fehér, Grounding plug, schuko 16 A a tökéletes választás lehet.

Ean: 3858883833928 Eladó: Lumino
31139
Termékek
698
Kategóriák
209
Márkák