Solar Lámpa Leszúrható Szúnyog ellen (Anti Mosquito)

A Solar Lámpa Leszúrható Szúnyog ellen (Anti Mosquito) terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 2990 Ft - ért találja. 2990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

LED szolárlámpa szúnyog ellen kiváló választás lehet, ha dekoratív világítást szeretnél, és egyúttal szeretnéd elűzni a kellemetlen szúnyogokat is. A lámpa két LED-del rendelkezik: egy klasszikus fehér LED-del, amely ideális a dekoratív világításhoz, és egy UV lila LED-del, amely hatékonyan pusztítja el a szúnyogokat.

A lámpa napelemes technológiával működik, amely azt jelenti, hogy a napenergiát használja az üzemeltetéshez. A lámpa 2V, 80mA polikristályos szilikon napelemet használ, amely elegendő energiát biztosít a lámpa működéséhez. Az akkumulátor egy 1x AA 600mAh újratölthető akkumulátor, amely elegendő energiát biztosít a lámpa hosszantartó működéséhez.

A lámpa jellemzői közé tartozik a fehér fény és a lila UV fény, amely hatékonyan pusztítja el a szúnyogokat. A lámpa akár 8 órán át is működhet egy teljes töltéssel.

Ean: 8595159842141 Eladó: Lumino
31161
Termékek
697
Kategóriák
209
Márkák