Zelux 10W akkumulátoros napelemes reflektor

A Zelux 10W akkumulátoros napelemes reflektor terméket a Ostatní gyártótól a ButorDekoracios.hu oldalon 3790 Ft - ért találja. 3790 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Zelux termékcsaládot magas minőség és hosszú távú megbízhatóság jellemzi. 

Zelux 10W akkumulátoros napelemes reflektor egy kiváló minőségű és sokoldalú megoldás, amely ideális különböző környezetekben történő használatra. A reflektor teljesítménye 10 watt, és akár 1000 lumen fényerőt biztosít, ami elegendő a megfelelő megvilágítás biztosításához számos helyen, például otthonokban, irodákban, parkokban és egyéb nyitott területeken.

A reflektor két féle világítási lehetőséget kínál, az előre COB LED spot és az oldalirányban egy COB LED panel. A két világítási mód között könnyedén váltani lehet, így lehetőség van az adott helyzetnek és igénynek megfelelően a megfelelő világítási lehetőség kiválasztására.

Az integrált napelemnek köszönhetően a reflektor környezetbarát és energiatakarékos megoldás, mivel a napelem által táplált akkumulátoron keresztül működik. Emellett van egy USB port, amely lehetővé teszi külső eszközök, például okostelefonok, tabletek töltését is. A reflektor hálózatról és napelemről is tölthető, így bárhol és bármikor használható.

A reflektor mérete 130x45x175mm, így könnyen szállítható és telepíthető. Akár 5 óra üzemidőt is biztosít, így hosszú ideig használható anélkül, hogy állandóan tölteni kellene.

A reflektor további praktikus tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például a powerbank funkció, amely lehetővé teszi az akkumulátoros reflektor használatát külső akkumulátorként is.

Az 2 év garancia a termék minőségét és megbízhatóságát biztosítja, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy hosszú távon is megbízhatóan fog működni.

Összességében a Zelux 10W akkumulátoros napelemes reflektor egy kiváló választás azoknak, akik egy hatékony, megbízható és praktikus világítási megoldást keresnek, amely környezetbarát és energiatakarékos. A reflektor kiváló minőségű és sokoldalú, így számos helyen és környezetben használható.

Ean: 5999860214649 Eladó: Lumino
31161
Termékek
697
Kategóriák
209
Márkák